• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Geleverd binnen 2 tot 5 dagen
  • 2 jaar garantie op alle verlichting

Privacy Policy LampenShopOnline B.V.

Laatst aangepast op 1 september 2018.

 

Je privacy is voor LampenShopOnline BV van het grootste belang. LampenShopOnline houdt zich dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes zullen gebruiken.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel LampenShopOnline.com allemaal doen met de informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met LampenShopOnline BV. De contactgegevens vindt je onderaan deze pagina.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om de order netjes te kunnen afhandelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je IP-adres, factuuradres, telefoonnummer, NAW-gegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (wettelijke bewaarplicht). 

 

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren:

  •  

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • Postbedrijf PostNL
  • Onze betalingsprovider Mollie

 

We delen gegevens verder met de volgende partijen, die de gegevens voor eigen marketing doeleinden zullen gebruiken:

  • KiyOh via Webshop Keurmerk

 

Je account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet jij je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account aan waarmee je kunt inloggen met de door jou gekozen gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je IP-adres, telefoonnummer, factuuradres, NAW-gegevens en e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

Wij bewaren deze informatie omdat je ze dan niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Tevens kunnen we indien nodig je zo makkelijker benaderen met onze webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat maar wilt.

 

Reclame

Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij via of Social media of via een nieuwsbrief.

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame door ons te blokkeren of de afmeldoptie te gebruiken. Via je eigen account kun je dit ook doorgeven.

 

Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze webwinkel LampenShopOnline.com om te achterhalen op welke plek je bent of woont. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen met je toestemming krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatie software op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaring. 

 

Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij en weten dus ook niet of je deze wel leuk vindt. 

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen. Met uitzondering als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen en we kunnen er mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over de cookies. Hierbij vragen we je om akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je leest hier meer over in ons cookiestatement en het privacy beleid van deze partijen.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaring.

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer jij je persoonsgegevens invoert.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens onder aan de pagina of ga naar contactinformatie.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk laten weten wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

 

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen of behandelen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
LampenShopOnline B.V.
van Leeuwenhoekstraat 20-4
3846 CB Harderwijk
info@lampenshoponline.com
+31 341 496708

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »